Afbeelding

Ambachtenwerkplaats zoekt ervaren klussers

Actueel 230 keer gelezen

Zoetermeer - Bent u of ben jij die handige heer of dame die het leuk vindt om te klussen? En, kun je tijd vrijmaken om een ander te helpen?

Immers, niet iedereen heeft familie of vrienden om op te kunnen terugvallen. Wel kan het zijn dat iemand al een tijdje tegen iets in huis aan zit te kijken dat eigenlijk echt moet gebeuren. Denk aan het installeren van de deurbel, dat ongezellige muurtje dat nieuw behang nodig heeft of een verfje. Je keukenkastdeurtjes hangen al een tijdje scheef…, of het helpen met laminaat, of een eenvoudige vloerbedekking leggen. Kortom kleine klussen die een ervaren klussendienst in een dagdeel kan fixen.
Wanneer je reageert op deze oproep voor dit vrijwilligerswerk voor inZet dan kun je rekenen op een goede intake, een helder gesprek vooraf én je gaat ook nooit alleen op pad. Je werkt altijd in een team. Soms gaat er ook een lerende kracht mee om te assisteren. Kortom een prachtige vrijwillige taak die de ander (en) en jezelf veel plezier en voldoening kan geven.
Wilt u of wil jij deze helpende hand bieden? Kortom, interesse in dit mooie vrijwilligerswerk? U kunt mailen naar: Simone@stichtingpiezo.nl of bellen naar de AmbachtenWerkplaats inZet, Teldersrode 25. telefoonnummer: 079 - 8881928.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21