De presentatoren Jan – Henk Bouman en Wim van Rooijen praten het Businessevent aan elkaar. Foto: PR
De presentatoren Jan – Henk Bouman en Wim van Rooijen praten het Businessevent aan elkaar. Foto: PR

Zoetermeer beleeft première Innovatieprijs Zoetermeer

Actueel 197 keer gelezen

Network Business Events houdt op 13 december aanstaande in opdracht van gemeente Zoetermeer en Rabobank Haaglanden ‘De Innovatieprijs’, een jaarlijks terugkerend regionaal evenement waarbij de ‘Ondernemer/Onderneming van het jaar’ verkozen wordt.

Zoetermeer - Door verbinden van regionale bedrijven samen met partijen als ondernemersorganisaties en bedrijvenkringen in een gemeente of regio ontstaat een optimaal platform waarbinnen het ondernemerschap gezien, gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Bedrijven die zich onderscheiden door bijvoorbeeld innovatie, maatschappelijk ondernemen of regionale betrokkenheid vormen inspiratie voor de vitaliteit van het lokale ondernemerschap .

In een sfeervolle setting in de worden alle genomineerden op professionele en boeiende wijze gepresenteerd. De voorzitter van de Jurycommissie maakt uiteindelijk bekend welke ondernemer met een prachtige award naar huis gaat. Na afloop van de presentatie ontmoeten alle gasten elkaar op het netwerkplaza.

Dutch Innovation podium biedt podium aan de eerste editie. Na een periode van voordrachten zijn negen genomineerde bedrijven geselecteerd en onderverdeeld in drie categorieën ‘Starter van het jaar’, ‘Innovatief Maatschappelijk’ en ‘MKB/Grootzakelijk’. De jury bestaat uit voorzitter Alfred Welink (Voorzitter VNO/NCW Noord), Peter van Hoesel (Professor Eramus Universiteit), Ineke Dezentjé Hamming (Voorzitter FME-CWM) en jury accountant Frank Duijvestijn.

Om een complete impressie te geven van de genomineerde bedrijven worden er professionele bedrijfsfilm gemaakt. Network Business Events en Mulder Productions dragen zorg voor de bedrijfsfilms. Tijdens de award uitreiking wordt de bedrijfsfilm getoond en worden de uiteindelijke winnaars per categorie bekend worden gemaakt.

Deze avond wordt gepresenteerd door Jan- Henk Bouman en Wim van Rooijen. Beide ondernemer, spreker, friskijker en omdenker. Deze trendverkenners en innovatieversnellers van Fountainheads dagen ondernemers uit om dagelijks te ondernemen vanuit een gedegen toekomstvisie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21