Hoessein Zeryouh hoefde niet lang na te denken over FC Zoetermeer. (Foto: Nico Mos)
Hoessein Zeryouh hoefde niet lang na te denken over FC Zoetermeer. (Foto: Nico Mos)

Speciale band met trainer

Actueel 77 keer gelezen

Hij pakte de KNVB beker met Argon, speelde bij ARC in de 1e klasse, voetbalde één seizoen bij DSO, maar (toch) koos Hoessein Zeyouch (26) dit seizoen voor FC Zoetermeer. Vooral ook omdat trainer Fouzi Messaouidi werkzaam is bij de club met wie hij al zes jaar een speciale band mee heeft.

Zoetermeer - Hoessein Zeyouch prijst zich gelukkig. ,,Ik heb bij al mijn (vorige) clubs een leuke tijd gehad. Ook dat ene seizoen bij DSO onder trainer Aart Jan van Boksel. Maar in december stond toen al ARC op de stoep en daar heb ik één jaar gevoetbald. Toen ik bij Alphen voetbalde, stond ik al op de radar van ARC. Prijzen pakte ik bij Argon, namelijk de KNVB – en Districtsbeker”, valt Hoessein Zeryouh direct met de deur in huis. Hoessein exploiteert in het dagelijkse leven een reclamebureau, lichtreclame, belettering en bedrukken van shirts etc. en heeft het razend druk. ,,Ik ben met voetballen begonnen bij Floreant en daarna Alphen. Ik had het toen zo druk, dat ook driemaal trainen in de week teveel werd zodat ik terug ging naar mijn oude liefde Floreant. Ook dat was niet echt een succes. Gewoon omdat ik een hoger niveau gewend was”.

‘En dan loop je plotseling rond bij FC Zoetermeer? ,,Klopt, maar dat is een heel ander verhaal”, gaat Hoessein verder. “Deze trainer, Fouzi Messaouidi, ken ik al uit mijn Alphen tijd, zes jaar geleden. Sindsdien hebben we een band gecreëerd. Toen Fouzi mij vroeg om voor FC Zoetermeer te komen spelen, hoefde ik niet na te denken. Boskoop, Zoetermeer dat is voor mij geen probleem. Dus ik was om. Onder hem wil ik graag voetballen. Van alle trainers die ik heb gehad kon hij mij het beste raken. Maar ook onder Aart Jan van Boksel bij DSO en Frank Bloemheuvel bij ARC voelde ik mij lekker. Zelf speel ik het liefst rechts – of linksbuiten”, aldus Hoessein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21