Op de foto Robert van Huit van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven samen met Etiënne de Maat van DAEL.
Op de foto Robert van Huit van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven samen met Etiënne de Maat van DAEL.

DAEL doet een stap vooruit in de mobiliteit

Actueel 67 keer gelezen

Onlangs heeft DAEL met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een overeenkomst gesloten voor de geleidelijke vernieuwing van het bedrijfswagenpark. Deze vernieuwing start in 2017 met een termijn van vier jaar voor zowel Citan, Vito en Sprinter bestelwagens. 

 
   

DAEL heeft in Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een partner voor de toekomst, met het specialisme voor zorgeloze mobiliteit gevonden. Het volledig traject van aankoop tot aan onderhoud is met deze samenwerking volledig gestroomlijnd. DAEL kan opnieuw ambitievolle doelen stellen op het gebied van CO2-reductie en zal dit in de toekomst samen met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven verder analyseren, evalueren en verbeteren.

De vernieuwde bestelwagens zijn verder doorontwikkeld op het gebied van prijs-kwaliteit, totaalgewicht, uitstoot en onderhoud. Door gebruik te maken van specifieke typen chassis, verbeterde carrosserie, lichtgewicht interieur en laadruimte op maat, wordt er een aanzienlijke gewichtsreductie gerealiseerd. Daarnaast speelt de ontwikkeling van milieuvriendelijke en vernieuwende aandrijftechnologieën van Mercedes-Benz al geruime tijd een voortrekkersrol. De speciaal door Mercedes-Benz ontworpen motoren hebben een Euro 6 normering. Middels regelgeving van de Europese Unie is de Euro 6 normering de emissiestandaard voor wegverkeer. De Mercedes-Benz motoren maken gebruik van de effectieve emissiecontrole met EGR- & SCR-technologie. Dit zorgt voor een hoogst efficiënte verbranding, gepaard met laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot.

Met een breed scala aan technische projecten is DAEL in binnen en buitenland veelvuldig onderweg. De plaatsing van slimme meters, onderhoud aan telecommasten en plaatsing van relaishuisjes langs het spoor zijn slechts een kleine greep uit de projecten van DAEL welke in heel Nederland plaatsvinden. Klanten en opdrachtgevers moeten op logistiek gebied zo optimaal mogelijk bediend worden. Als bedrijf dat midden in de samenleving staat neemt DAEL haar maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus. Middels de CO2-Prestatieladder is DAEL in staat om haar milieu-gerelateerde ambities verder inzichtelijk te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open gisteren 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder gisteren
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51