Afbeelding

Grootse kerstshow bij Intratuin

Actueel 207 keer gelezen

Zoetermeer Kerst anno 2019 is meer dan een boom in huis halen, véél meer. We zien steeds meer dat alle hoeken en gaten in huis, ondergedompeld worden in de kerstsfeer. Kerst raakt meer en meer verweven met ons interieur, van de woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer! Kerst mag gezien worden. En dan ben je bij Intratuin Zoetermeer zeker aan het juiste adres!

Intratuin Zoetermeer presenteert vier kersttrends dit jaar. De eerste trend ‘golden glow’ combineert warme kleuren als okergeel, oranje en goud met natuurlijke materialen als hout en wol. Met de tweede trend ‘Shades of glamour’ creëer je een luxe, rozige kerstfeer in huis door zachte materialen zoals velvet te combineren met donkerroze en ossenbloedrood, veren, pailletten en dierenprintjes. De derde kersttrend ‘Mystic nature’ is stoer en aards en wordt gekenmerkt door blauwe en turquoise tinten met robuuste materialen als hout, steen, denim en kurk. De laatste kersttrend is ‘Winter picnic’ en is meer traditioneel van aard: veel hout, groen, rood, wit en zilver.

Al deze trends zijn met veel liefde verwerkt in de kerstshow. Zo staat er een levensgrote iglo met het noorderlicht op de achtergrond in het thema ‘Mystic nature’ en komen de velvet kerstballen en de dierenprintjes je tegemoet zodra je de hoek om loopt. Dit jaar hebben zij groots uitgepakt met het kinderthema; veel turquoise, rood en wit, notenkrakers in alle soorten en maten en bekende tekenfiguren voor in de boom. Ook hebben zij een grote collectie aan strikken dit jaar, aangezien deze weer helemaal een comeback maken!

Voor kinderen is het één groot feest: prachtige presentaties van miniatuurdorpen, verschillende fotomomentjes, kidsworkshops en een rijdend treintje tussen de kerstbomen!

Extra Kerstkoopavond (20% korting)7 november

Op 7 november is er van 18:00 tot 21:00 uur Kerst Koopavond en krijg je 20% korting op het gehele assortiment! Kijk voor de actievoorwaarden op hun website: www.intratuin.nl/klantenservice/acties.

Kerst Inspiratieavond – 21 november

Op 21 november van 18:00 tot 21:00 uur is er een Kerst Inspiratieavond met leuke workshops, demonstraties, hapjes en drankjes en natuurlijk heel veel kerstinspiratie! Wil je graag meedoen met een leuke workshop? Geef je dan op via de website: www.intratuin.nl/workshops.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21