Afbeelding

Lil Kleine en DI-RECT op Bevrijdingsfestival

Actueel 68 keer gelezen

Zoetermeer - Het programma van Bevrijdingsfestival is compleet met Lil Kleine en DI-RECT.

Lil Kleine, de meest populaire rapper van dit moment en coach bij The Voice of Holland, zal tijdens het Bevrijdingsfestival op de Markt het hoofdpodium beklimmen voor een verrassend muzikaal optreden. De Haagsche rockband DI-RECT sluit het bevrijdingsfeest op de Markt in Zoetermeer af. Het laatst concert van de avond zal een uur in beslag nemen. Met het onthullen van de twee laatste namen heeft organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer het affiche compleet en is het dagprogramma in zijn geheel bekend gemaakt. Gedurende de dag zijn er verder o.a. optredens van Yentl en de Boer, Handsome Poets, Wulf en de DJ’s Coen & Sander.

Lil Kleine staat in de Spotify-top 3 van best gestreamde artiesten. De afgelopen tijd is de jonge rapper volop in de media geweest. Zo maakt hij dit seizoen zijn debuut als coach bij het populaire RTL programma ‘The Voice of Holland’ en lanceerde hij zijn eigen kledinglijn ‘JORIK’. Dit voorjaar wordt hij bovendien vader. Op muzikaal gebied scoorde hij eind 2018 een grote hit met het nummer ‘Verleden Tijd’ met Frenna, dat nog steeds in de top 50 staat. Enkele dagen na het Bevrijdingsfestival staat hij als eerste Nederlandse rapper in een bijna uitverkocht Ziggodome met een solo-show. Het optreden op 5 mei van Lil Kleine start om 20:15 uur op de Markt.

De heren van DI-RECT zijn geen onbekenden van het Bevrijdingsfestival. In 2013 schitterde de band ook al in Zoetermeer op het hoofdpodium. Het is goed om te horen dat zij ook dit jaar er weer naar uitzien om het Bevrijdingsfestival feestelijk af te sluiten. Eind februari bracht DI-RECT het nummer ‘Devil Don’t Care’ uit en met deze nieuwe sound verrast de rockband vriend en vijand. De Haagsche rockers sluiten het festival af; DI-RECT speelt van 22:45 tot 23:45 uur.

Hiermee is de line-up van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer 2019 compleet. “Floravontuur wil dit jaar met een verfrissend divers programma de hele dag bezoekers naar de Markt trekken. Kom dus vooral al in de middag, plof neer met je vrienden in het zonnetje en geniet van alles wat er op Bevrijdingsdag voorbijkomt.” aldus Caroline Das namens organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer.


Bevrijdingsfestival Zoetermeer beleeft dit jaar zijn 20e editie en trekt jaarlijks bezoekers uit de hele regio. De start van het festival vindt plaats op zondag 5 mei om 12.00 uur op de Markt. Er zal 12 uur lang de vrijheid worden gevierd met een uitgebreid, gevarieerd programma. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21