Afbeelding

The S(w)inging Company viert 20-jarig bestaan met Take 20

Actueel 59 keer gelezen

Zoetermeer - Het is 20 jaar geleden dat het koor is opgericht. Om dit te vieren is er een mooie productie gemaakt met de passende naam Take20.
The S(w)inging Company maakt al jaren mini-musicals, en ook nu weer staat er een mooie musical op het programma, The Phantom of the Opera. Speciaal voor het koor is deze bewerkt tot een mini-musical waarin het verhaal een uur wordt verteld.

Take20 zal op 22, 23 en 24 november in het Theater van CKC & partners worden opgevoerd. De mini-musical The Phantom of the Opera is daarbij het hoogtepunt van het programma, maar er wordt o.a. nog een blokje met songs uit films gezongen. Er zijn balletten te zien van leerlingen van Danspodium Pas de deux en is er harpspel door Emma Penningnieuwland.
The S(w)inging Company staat onder leiding van Miroslav Dimitrov die het koor ook op piano begeleid. Deze virtuoze concertpianist geeft ook leiding aan het combo dat speciaal voor deze productie is samengesteld.

Bij een mini-musical worden meerdere songs uit een zelfde musical gezongen. De songs worden met elkaar verbonden door spel en verhaal en natuurlijk horen daarbij mooie kostuums. Ook de opstellingen en performance krijgen de nodige aandacht. De achtergrondprojectie maakt het geheel compleet. De regie van The Phantom of the Opera is in handen van Rob Eichholtz, die tevens het script heeft geschreven.

Het verhaal, waar Andrew Lloyd Webber een musical van heeft gemaakt, gaat over een spook, 'The Phantom' die onder het operagebouw in Parijs woont. Hij heeft een misvormd gezicht en is verliefd op Christine, die heel mooi zingt. Maar zij is verliefd op haar jeugdvriend Raoul en hij ook op haar. Het spook is jaloers en pleegt zelfs moorden om Christine maar voor hem te winnen. The Phantom geeft haar zangles zonder dat zij hem kent. Hij is haar 'Angel of music'. Uiteindelijk geeft hij zich gewonnen en kunnen Christine en Raoul samen verder leven.

Kaarten kosten € 17,00 inclusief een consumptie in de pauze en een mooi programmaboek.

Op 22 en 23 november om 20:00 uur en 24 november om 13:30 uur.
Info 06-25524340 Barbara en www.theswingingcompany.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21