Afbeelding

Pro Patria - Gereed voor de toekomst

Actueel 63 keer gelezen

Zoetermeer - GV Pro Patria – Zoetermeer heeft het nieuwe seizoenrooster rond. Met de beschikbaarheid van het multifunctionele gymsportcentrum GYMWORLD moest het vorige seizoenrooster volledig op de schop. De sportactiviteiten uit de Noord-Westerhal en 11 wijksportzalen worden met ingang van maandag 31 augustus vervolgd in GYMWORLD. In overige wijksportzalen blijft de grootste gymclub van Zoetermeer nog steeds lessen geven. “Meer dan 140 lesmomenten hebben we in beschouwing moeten nemen, waarvan er 100 naar GYMWORLD verhuizen. Een enorme klus. In goed overleg met de afdelingsmanagers hebben we het geklaard. Pro Patria realiseert 180 klokuren per week in GYMWORLD en 40 in sportzalen in de verschillende wijken. Het nieuwe lesrooster staat vandaag op de site www.propatria.nl, ” licht bestuurder en webmaster Michiel Doeven toe.

Groot aanbod

Pro Patria heeft een veelzijdig aanbod van gymsporten: van gym voor ouder & kind, gym voor peuters & kleuters, jeugdgym, seniorengym, turnen, springen, tumbling, Rhonrad turnen, trampolinespringen, jazzdance, streetdance, aerobics, pilates, zumba, gymfit 55+, sportfit 55+, MBvO 65+, Sportief wandelen 55+, balspel 18+. Pro Patria maakt het leden mogelijk te excelleren op hun ambitieniveau. Bovendien staat Pro Patria ook voor innovatie en wil zij de belangstelling in Zoetermeer peilen voor Rope Skipping en Hoopdance, twee nieuwe vormen van gymsport. Lees het nieuws op de website en schrijf je in voor de Nieuwsbrief Nieuwe Lessen. Dan blijf je op de hoogte.

Kijk op de website

De leden en ouders van jeugdleden kunnen op de verenigingssite zien, waar en wanneer hun lesgroep vanaf maandag het seizoen opstart. In 11 wijkzalen blijft Pro Patria actief. Dat is in Benthuizen – Christinastraat 38; in De Leyens – Kadelaan 206; in Dorp – kleine zaal Driesprong; in Leidschenveen – Eendenplein 1; in Oosterheem – Spitsbergen 1 en Hodenpijlstraat 12; in Rokkeveen – Balijbos en Groenblauwlaan 121; in Seghwaert – Forelsloot 5; in Buytenwegh – Den Brabanderhove 20 en Nesciohove. Alle wedstrijdselectietrainingen Turnen Dames en Trampolinespringen uit de Noord-Westerhal zijn volledig ondergebracht in GYMWORLD

Corona maatregelen

Per 1 juli zijn de binnensportaccommodaties in de gemeente Zoetermeer weer heropend. Kinderen onder de 13 jaar hoeven onderling geen afstand te bewaren. Dat geldt wel voor iedereen van 18 jaar en ouder tot elkaar en tot jongeren van 13 t/m 17 jaar. Volg in GYMWORLD en in sportzalen altijd de aanwijzingen van beheerders en lesgevers op.

Ledenvergadering

In haar 109 jarige geschiedenis heeft het seizoenrooster dit jaar de grootste wijziging ondergaan. Ook de organisatiestructuur van de vereniging vereist een grondige aanpassing. Het Bestuur heeft deze zomer het plan “Gereed voor de toekomst” ontwikkeld, waarover dinsdagavond 1 september de ledenvergadering gaat besluiten. Die vergadering vindt digitaal plaats via Microsoft Teams. Leden en ouders van leden zijn bericht en kunnen deelnemen. Vooraf digitaal aanmelden is wel noodzakelijk.

secretariaat@propatria.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21