Afbeelding

Succesvolle kick-off voor The Real Social Next Level met Zoetermeerse jongeren

Actueel 65 keer gelezen

ZOETERMEER – Woensdagmiddag, 14 oktober, 17:00 verzamelen langzaam alle deelnemende jongeren bij de kick-off van The Real Social Next Level bij Dekker Zoetermeer. Tientallen jongeren hebben zich aangemeld om deel te nemen aan het MDT-project en konden bij de kick-off kennismaken. Kortom: een groot succes!

Feestelijk werd The Real Social Next Level kick-off ingewijd. Op de locatie Dekker Zoetermeer konden meer dan 20 jongeren genieten van een potje bowlen.  De jongeren hebben kennisgemaakt met elkaar en maken de eerste start in hun ‘next level’ reis. Een geslaagde eerste kennismaking.

Inzetten voor een ander
Zes maanden lang zullen de jongeren zich niet alleen in zetten voor zichzelf, maar ook voor een ander. De ‘next level’ reis bestaat uit 100 geïnvesteerde uren. In deze uren zullen zij bezig zijn om zichzelf te ontwikkelen d.m.v. verschillende workshops. Naast eigen ontwikkeling is het inzetten voor de maatschappij een belangrijk onderdeel van dit project. 

Over The Real Social Next Level
In heel Nederland zijn Maatschappelijke Diensttijd-projecten gestart waarin jongeren zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. The Real Social Next Level is onderdeel van Sportief Besteed Groep. Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie, actief in verschillende gemeenten van Zuid-Holland (o.a. Alphen, Delft, Lansingerland, Leiden en Zoetermeer). Samen met andere teammates helpen jongeren bij het opzetten en uitvoeren van activiteiten in de buurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21