Gratis tafels op de Infomarkt Internationale Vrouwendag

Actueel 51 keer gelezen

Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag verstrekt gratis tafels op de informatiemarkt van het evenement 8 maart Internationale Vrouwendag op zondag 8 maart 2020 in Zoetermeer. Voor aanmelding en meer informatie: Vrouwendaginfomarktzoetermeer@gmail.com T.06 1309690 of info@vrouwendagzoetermeer.nl. Zie ook vrouwendagzoetermeer.nl. De organisatoren zijn op het ogenblik druk bezig met de voorbereidingen van het evenement voor alle vrouwen van Zoetermeer. Als thema voor deze avond is gekozen voor:

VRIJHEID

Wat betekent Vrijheid voor jou?

Hierbij wordt gedacht aan jezelf. Vrijheid begint bij jezelf. Je neemt de eerste stap met je mee naar Vrijheid. Vrijheid is jezelf een spiegel voorhouden. Je hebt de kracht in je die je moet ontdekken en gebruiken. Jij bent degene de Vrijheid maakt, Vrijheid laat ontstaan en verantwoordelijk bent voor je eigen verantwoordelijkheden. Durf jezelf te zijn, durf voor jezelf op te komen. Doe wat jezelf wilt, doen zonder dat het je wordt opgelegd. Natuurlijk is het niet één twee drie te doen maar met een doorzettingsvermogen kom je uiteindelijk tot je eigen Vrijheid. Lukt het niet durf dan een ander te vragen om je hierbij te helpen.

Voor de informatiemarkt 2020 in het Beroepscollege Zoetermeer VMBO voorheen (Stedelijk College) Van Doornenplantsoen 1, 2722 ZA zijn de organisatoren van de Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag op zoek naar vrouwen, vrouwenorganisaties, burger initiatieven, wijkinitiatieven, buurtinitiatieven, vrijwilligers organisaties die, zonder commerciële bedoelingen, een bijdrage willen leveren aan de informatiemarkt in het Beroepscollege Zoetermeer VMBO. Het moet wel met het thema te maken hebben. Gratis zijn er tafels beschikbaar. Er is een beperkt aantal tafels. Haast u om u op te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open gisteren 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder gisteren
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51