Presentator Patrick Martens. (Foto: Jan-Jelle de Boer)
Presentator Patrick Martens. (Foto: Jan-Jelle de Boer)

Sintklassiekers meezingen tijdens Sintklaasfever

Actueel 100 keer gelezen

Wat is er in deze tijd leuker dan een heerlijke Sinterklaasvoorstelling voor het hele gezin? Lekker genieten van een spannende show en meezingen met onvervalste Sinterklaasklassiekers. Op zondag 27 november is de show ‘Sinterklaasfever’ te zien in het Stadstheater in Zoetermeer. Een vrolijke en muzikale voorstelling voor het hele gezin.


Zoetermeer - Het begon jaren geleden allemaal met een muzikale grap maar is inmiddels uitgegroeid tot een professionele voorstelling. Na een succesvolle theatertour in 2008 & 2009 maakt de show ‘Sinterklaasfever’ dit jaar haar rentree in het Nederlandse theater. Tv-presentator Patrick Martens en zangeres Agnes Goslings presenteren de show.

Patrick: “In de show bereiden we ons voor op de komst van Sinterklaas en zijn hoofdpiet Chris Silos. De vraag is natuurlijk of Sinterklaas het theater wel op tijd weet te bereiken want er gaat bijna elk jaar wel iets mis. Het zou zomaar kunnen dat de Sint ergens vast komt te zitten. En hoe zou dat aflopen? Best spannend allemaal.” Tijdens de voorstelling houden Patrick en Agnes contact met de Sint via een ‘live’ videoverbinding. Patrick: “En in noodgevallen kan ik Sinterklaas altijd bellen.” Gelukkig zijn de Disco-Piet en dj-piet ‘Piësto’ van de partij om alles in goede banen te leiden en om samen met de kinderen een liedje en een dans in te studeren. Als Sinterklaas dan eenmaal arriveert is het feest compleet en kan het dak eraf. Sinterklaasfever is een lieve en vriendelijke, muzikale show voor het hele gezin, waarbij muziek de verbindende factor is. Patrick: “Muziek is een universele taal, ook als je nog niet kunt lezen en schrijven. Door samen te zingen en muziek te maken ontstaat verbinding.” Of je nu jong of oud bent, de komst van Sinterklaas moet een feestje zijn. En dat is de voorstelling Sinterklaasfever. Een gezellige middag uit voor het hele gezin; daar gaat het om.

Patrick: “Als je al die kinderkopjes vol spanning naar de show ziet kijken dan ben ik gelukkig. Daar doe je het voor.” Tijdens de show worden bekende liedjes en nieuwe sinterklaasteksten op echte discoklassiekers ten gehore gebracht. Er zijn grappen en grollen voor jong en oud.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open gisteren 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder gisteren
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51