Ties Brunt als Buddy de Elf (rechts) in de vrolijke kerstmusical Elf (Foto Wim Soutendijk)
Ties Brunt als Buddy de Elf (rechts) in de vrolijke kerstmusical Elf (Foto Wim Soutendijk)

Elf de Nederlandse musical is sparkelfonkelglitttertwinkelheid

Actueel 68 keer gelezen

Wat een feestelijke en mooie kerstpremière beleefden de velen genodigden en familie vrijdag 23 december. Je kon in je feestelijke kleding op de foto en de rode loper lag uit.


Zoetermeer - Deze kerstvakantie kun je genieten van een ontzettend leuke, gezellige en geestige kerstproductie van Greg & Baud productions in het Kwadranttheater in Zoetermeer.
Er wordt door iedereen goed gezongen, gedanst én geacteerd en de hoofdpersoon Buddy is perfect gecast (Ties Brunt) - net als overigens de andere hoofdrollen: Michelle Hobbs, Emily Hobbs en Jovie - een prachtig decor en de mooie kostuums en het leuke programmaboekje maken het helemaal af. Een bezoek aan Elf de musical is kortom het ultieme kerstvakantie-uitje!

Het verhaal van Buddy die opgroeit tussen elfen van de Kerstman op de Noordpool is een heerlijk vrolijk kerstsprookje over geloven in de kerstgedachte, een rotsvast vertrouwen hebben in familie en over liefde.

Buddy is een vrolijke en opgewekte jongen maar heeft wel een probleem. Hij is lang niet zo handig als al zijn broertjes en zusjes op de Noordpool, de elfen. Dat is niet zo gek, hij is immers een mens en geen elf. Als baby is hij, toen de Kerstman het weeshuis waar hij woonde bezocht, in de zak van de Kerstman gekropen. Op de Noordpool groeit hij op maar nu hij zo’n dertig jaar is, vindt de Kerstman het welletjes. Buddy die er achter is gekomen dat hij anders is dan de rest wordt naar zijn geboorteplaats teruggestuurd: New York. Hier gaat hij op zoek naar zijn echte vader die nog leeft: Walter Hobbs.

Wanneer de altijd opgewekte Buddy (Ties Brunt), die ‘alle dagen blij is’ aankomt in New York is het wel even wennen. Maar blije Buddy die iedereen onstuimig wil knuffelen en die zegt: “lachen is mijn ding”, laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Zijn vader wil hem niet kennen, hij komt ‘als Elf’ te werken op de kerstafdeling van een warenhuis waar een nepkerstman kinderen op schoot neemt en hij wordt verliefd. Vader Walter Hobbs heeft last van stress, iets waar Buddy totaal geen last van heeft. Walter is kinderboeken uitgever en is vergeten wat het is om van het leven te genieten…

Boek snel je kaartjes via www.Greg&Baud.nl en ga vrolijk ‘kerstgenieten’ in het Kwadranttheater in Zoetermeer. Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 8 januari. Kaartje kost 16,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1