Afbeelding

Schermwedstrijd III van de Gerda Kardolus-Rolving Trofee

Actueel 79 keer gelezen

Er was weer een goede opkomst bij de kuikens en de benjamins bij zaal Kardolus afgelopen zaterdag. Maar liefst 10 deelnemers stonden aan de start om te strijden voor de medailles.

Er werd in twee poules geschermd en daarna volgde de gevreesde eliminatie ronde.

De eerste halve finale werd gewonnen door Maurits Remmen van zaal Kardolus. Met 10/1 won hij van Tommy Lin Yuan(A.E.W. ) In de tweede halve finale stonden Frederik Remmen en Alec Edridge(A.E.W. ) tegenover elkaar. De winst ging naar Alec met 10/8. In de finale was het Maurits die de spannende wedstrijd won met 10/9. Tommy is derde geworden.

In de middag stonden de pupillen te trappelen. Zeven stuks dit keer want ook Maurits had zich ingeschreven voor deze leeftijdscategorie. Nadat de schermers allemaal tegen elkaar geschermd hadden (Maurits had alles gewonnen (!)) kwam de eliminatie ronde. In de eerste halve finale troffen Maurits Remmen en Simon van Gastel elkaar. Simon plaatste zich voor de finale. In de andere halve finale stonden de twee dames tegenover elkaar. Marissa van Beek van zaal Kardolus en Emma Enderman van A.E.W. streden voor wat ze waard waren. Emma won uiteindelijk met 15/12. De finale was ook weer super spannend. Simon wist te winnen met 14/10 en de derde plaats is naar Marissa gegaan. De medailles werden uitgereikt door erelid de heer Leen Hus.

Op 6 mei is de laatste wedstrijd, dan wordt het duidelijk wie de wissel trofee mee naar huis neemt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2