Afbeelding

KICK-OFF ERASMUS BUSINESS CLASS JUNIOR (EBCJ)

Actueel 60 keer gelezen

KICK-OFF ERASMUS BUSINESS CLASS JUNIOR (EBCJ)

Op, 12-12-2018, was de Kick-Off van de spiksplinternieuwe Erasmus Business Class Junior bij restaurant Smaak & Vermaak in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Deze EBCJ is speciaal opgezet om junior ondernemers de kans te geven een eigen bedrijfje te starten tijdens hun schoolloopbaan op het Erasmus College. Niet alleen dromen maar doen, op je eigen school! Nadat onze leerlingen uit de brugklassen mavo/havo en havo/vwo allerlei ondernemers in de Dorpsstraat geïnterviewd hadden, werden ze door wethouder Iedema (onderwijs, economie) inspirerend toegesproken. Daarna gingen ze o.a. met de wethouder en de voorzitter van de RVOZ mevr. Van Wegen in gesprek. De energie spatte van de kinderen én hun ‘gelegenheidscoaches’ af!

De 37 leerlingen - plus natuurlijk de docenten van de Erasmus Business Class Junior hebben hun eerste ondernemerschap getoond, en met succes! Speciale dank was er aan Sander Beentjes en Ryan Bautz, zelf ook ondernemers en eigenaren van restaurant Smaak & Vermaak, voor hun inspirerende gesprekken en gastvrijheid.

DE ERASMUS BUSINESS CLASS JUNIOR IS VAN START GEGAAN MET LEERLINGEN DIE MISSCHIEN WEL IN 2030 TOT DE BESTE ONDERNEMERS VAN HET LAND BEHOREN!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21