Afbeelding

Matthijs Biewenga bevestigd als dominee van GKv Zoetermeer

Actueel 53 keer gelezen

ZOETERMEER – Op zondag 19 mei jl. is dominee Matthijs Biewenga bevestigd als predikant van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt (GKv) in Zoetermeer. Dit gebeurde ‘s ochtends tijdens een feestelijke dienst in Het Kompas aan het Piet Heinplein.

‘s Middags hield dominee Biewenga zijn intredepreek in een gezamenlijke dienst met Samenwerkingsgemeente De Lichtzijde. Hij moedigde aan om enthousiast beschikbaar te zijn voor God en zoals de oude profeet Jesaja te zeggen: “Hier ben ik Heer, stuur mij!” (Jesaja 6 vers 8).

Matthijs Biewenga (33) ziet ernaar uit om met zijn vrouw en vier kinderen dienstbaar en zichtbaar te zijn in Zoetermeer. Hij vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Gertjan Oosterhuis eind 2017.

Welkom!

Belangstellenden zijn van harte welkom te komen luisteren naar Matthijs Biewenga tijdens de kerkdiensten van de GKv Zoetermeer. Deze diensten vinden elke zondag plaats om 9.30 uur in Het Kompas. Ook ‘s middags vinden er samenkomsten plaats, om 16.30 uur in gezamenlijke diensten met De Lichtzijde. Deze middagdiensten worden wisselend gehouden in Het Kompas aan het Piet Heinplein en in De Lichtzijde aan de Broekwegzijde. Actuele data, tijden en locaties zijn te vinden op www.gkvzoetermeer.nl/kerkdiensten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21