Afbeelding

Florisraad in actie!

Actueel 88 keer gelezen

Zoetermeer - Wist u dat de Prins Florisschool in Zoetermeer een zeer actieve leerlingenraad heeft? Deze leerlingenraad komt een aantal keer per jaar bij elkaar om met elkaar te praten over hoe het is op school en welke dingen er verbeterd kunnen worden. Ook bedenken de leerlingen van de Florisraad aan het begin van elk schooljaar iets leuks voor de leerlingen van de Prins Florisschool, maar ook iets goeds. Dat laatste was dit jaar een succes! De leerlingen wilden namelijk dolgraag iets doen aan de hondenpoep overlast rondom de school. De leerlingen konden amper meer over de stoep langs de school lopen zonder in de hondenpoep te gaan staan. Daar moest iets aan gedaan worden!
De Florisraad kwam in actie en hierbij werd de handhaving Zoetermeer betrokken. Zij schreven enkele boetes uit en hielden de boel goed in de gaten. Uiteindelijk kregen de leerlingen ook een grote stapel hondenpoepzakjes van een zakjesfabriek en werd er een mooi bord geplaatst langs de stoep.
Natuurlijk hopen de leerlingen dat de overlast nu voorbij is, en kunnen ze alvast gaan bedenken wat voor goeds ze volgend schooljaar voor de school gaan doen!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

The Five Guitars.
Jubileumtournee van The Five Great Guitars komt ook naar Zoetermeer 26 apr, 10:35
Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50