Afbeelding

Spek Voordeeltuinen koop complete plantenbeurzen op

Actueel 102 keer gelezen

Zevenhuizen - Van der Spek Voordeeltuincentrum heeft weer complete plantenbeurzen opgekocht. Hierdoor profiteren klanten nu van extra voordeel op een extra groot assortiment.

Evenals andere jaren heeft Van der Spek een complete beurs opgekocht met een enorm assortiment aan tuin- en kamerplanten. In verband met Covid-19 werd de beurs van Plantcollect dit jaar online gehouden.

De mooiste kamerplanten werden op volle karren binnengereden en uitgebreid gefotografeerd. Daarna zijn al deze schitterende monsters naar Van der Spek gegaan voor verkoop.

Door deze grote, unieke partij staat het Voordeeltuincentrum bomvol met een grote variatie aan kamerplanten, van klein tot groot, met veel bijzondere soorten.
Aangezien het monsters waren, zijn het veel trendy planten van superkwaliteit. Ruime keuze, topkwaliteit en dat ook nog eens voor lage prijsjes. “Doordat we de complete beurs hebben opgekocht, kunnen wij deze planten aanbieden met een korting tot wel 50% procent”, zegt Martien van der Spek

“Naast deze kamerplantenbeurs hebben we ook een tuinplantenbeurs, Groen-Direkt, opgekocht die deze week werd gehouden, weliswaar in aangepaste vorm. Ruim 5.000 soorten tentoongestelde tuinplanten van honderden verschillende kwekers komen onze kant op vanaf de beurs. Vanaf vrijdag 28 augustus staat de tuinafdeling helemaal vol met deze beursplanten. Er zitten vooral veel mooie najaarssoorten bij.”

Nu Van der Spek maar liefst twee plantenbeurzen heeft opgekocht, is het aanbod groter dan ooit: “Zo’n groot en schitterend aanbod hebben we echt nog nooit gehad”, laat Martien van der Spek weten. “De keuze is nu echt reuze en dat voor ongeveer de helft van de normale tuincentrumprijs.”

Omdat het monsters zijn, zijn de aantallen per soort wat kleiner, dus zorg dat u er snel bij bent om de meest bijzondere soorten te ontdekken. “Wij zijn erg blij met deze beursaankopen. De timing is perfect, want veel mensen zijn terug van vakantie en willen na de warme weken de tuin weer mooi maken voor de herfst. Dan is het een feest om te snuffelen tussen de honderden karren tuinplanten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open gisteren 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder gisteren
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51