China Crisis
China Crisis China Crisis

China Crisis - Working with Fire & Steel 40th Anniversary

zaterdag 8 juni 2024 19:30 tot 23:00

China Crisis is een Britse electro-pop groep die in 1979 werd opgericht in het Britse Liverpool door zanger/toetsenist Gary Daly en gitarist Eddie Lundon. Hun grootste hit scoorde de band in Nederland met het nummer Wishful Thinking.

Tijdens dit concert kun je samen met China Crisis de 40e verjaardag van hun doorbraakalbum Working With Fire and Steel vieren. Zij zullen het album in zijn geheel voor je uitvoeren, met natuurlijk de hits Wishful Thinking en Tragedy and Mystery en het angstaanjagend mooie Here Come a Raincloud. Deze jubileumshow wordt door Gary en Eddie uitgevoerd met een geweldige live band en prachtige visuals. Vanzelfsprekend worden er deze avond ook nummers gespeeld van hun andere albums.

Locatie