Gino Vannelli
Gino Vannelli Gino Vannelli

Lang verwacht: Gino Vannelli weer in de Boerderij!

zondag 5 mei 2024 19:30 tot 23:30

Voorverkoop start vrijdag 15 december om 10:00 uur

In ruim 40 jaar verkocht Gino Vannelli meer dan 20 miljoen albums. De succesvolle Canadese zanger en tekstschrijver is het meest bekend van de hits People Gotta Move, Hurts To Be In Love en Wild Horses. Gino combineert pop, rock, jazz, soul en zelfs klassieke muziek. Dit in combinatie met zijn onderscheidende stem levert een uniek en eigen geluid op.

Sinds zijn debuutalbum Crazy Life in 1973 blijft Gino zich constant ontwikkelen. Hij staat er om bekend steeds nieuwe muzikale wegen in te slaan. Ook werkt hij regelmatig met grote orkesten, waaronder Montreal Symphony, Dansk Radio Orkester en het Metropole Orkest. Zijn talent en harde werken resulteerden in twee platinum albums, vijf gouden platen en vier Grammy nominaties. Zijn status van krachtige en innovatieve live-performer staat nog steeds als een huis. De levende legende treedt nog steeds over de hele wereld op voor zijn trouwe én nieuwe fans, van Jakarta tot Kaapstad, van Las Vegas tot Moskou en van New Orleans tot Tokyo. Gino heeft een speciale band met Nederland en inmiddels ook met de Boerderij. Hij zal optreden met een grote band met talentvolle muzikanten.

Locatie