The Quill & Diggeth
The Quill & Diggeth The Quill & Diggeth

The Quill & Diggeth

zondag 26 mei 2024 19:30 tot 23:30

Voor fans van Led Zeppelin, Monster Magnet en Black Sabbath!

Double headliner met The Quill uit Zweden en Diggeth uit ons eigen landje. Een avond vol dampende rock met stoner en metal invloeden.

DIGGETH

Metal ‘n’ Roll van de rising star in Nederland Diggeth. Neem hardrock, metal, southern rock, good ol’ rock ’n roll, seventies rock en een vleugje prog; de dame en heren van Diggeth gooien het moeiteloos in de blender en maken er hun eigen ding van. De uitkomst is altijd vet, zwaar, zompig en groovy. Hun liveshows zijn legendarisch; deze band is on fire.

THE QUILL

De Zweedse band The Quill maakt al sinds de jaren ’90 stonerrock/stonermetal. Ze worden beïnvloed door bands uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig, maar klinken ook als grunge- bands uit de jaren negentig mede door de stem van zanger Magnus Ekwall die vaak wordt vergeleken met Soundgarden-zanger Chris Cornell.

Locatie