Afbeelding
RanestRane

RanestRane

zaterdag 25 mei 2024 19:30 tot 23:30

De Italiaanse rockband RanestRane staat bekend om hun indrukwekkende ‘CineConcerts’. Afgelopen jaren vertolkten zij op deze manier al een aantal filmconcerten in Poppodium Boerderij en nu komen ze met het allerbeste van deze projecten!

De CineConcerts zijn geen simpele weergave van beeld en vertolking van een soundtrack. Nee, RanestRane zorgt voor een compleet nieuwe beleving van de mix van beeld en geluid. Een originele en multimediale show! Ze spelen de originele soundtrack met de film groot geprojecteerd op de achtergrond. Maar er is ook ruimte voor eigen interpretaties en nummers op momenten dat daar ruimte voor is. In deze The Best of kun je genieten van de unieke vertolkingen van: Nosferatu il Vampiro - Werner Herzog // Shining - Stanley Kubrick // A Space Odyssey trilogy - Stanley Kubrick // The Wall - Alan Parker // Apocalypse Now - F.F. Coppola en verwacht ook nieuw materiaal! 

Locatie