Matt Schofield
Matt Schofield Matt Schofield

Matt Schofield - Top bluesgitarist met band

vrijdag 10 mei 2024 19:30 tot 23:00

Matt Schofield wordt beschouwd als één van de meest innovatieve Britse bluesartiesten van zijn generatie. Deze gitaarvirtuoos, zanger, songwriter, producer en bandleider blijft namelijk grenzen verleggen en de Britse bluestraditie opnieuw vormgeven. Zijn melodische vloeiende stijl, samen met zijn gepassioneerde en emotionele live-optredens, hebben hem tot een van de meest gewilde moderne Blues-muzikanten gemaakt.

Door zijn authenticiteit, beheersing van de gitaar, emotionele zang en briljante improvisatie is Schofield live aan het werk zien en horen altijd indrukwekkend. Van hoofdpodia op prestigieuze festivals als Montreal en North Sea Jazz, tot volle zalen in legendarische clubs als New York’s Iridium of Londen’s 100 Club, Schofield’s vermogen om onmiddellijk en diepgaand contact te maken met het publiek is onvergetelijk.

Locatie