Boekfiets op kinderspeelmiddag
Boekfiets op kinderspeelmiddag Hof van Seghwaert

Kinderspeelmiddag op 7 april in de perenboomgaard.

zondag 7 april 2024 14:00 tot 15:30

 Op zondagmiddag 7 april is er weer een kderspeelmiddag in de Hof van Seghwaert voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar.  De eerste van het nieuwe seizoen. We voelen de lente al aankomen, de perenbomen ontwaken en misschien staan ze op 7 april alweer heel mooi in bloei.  Kortom, het is “lente” en dat gaan we vieren! Vier je het met ons mee? We starten om 14.00 uur met de BOEKFIETS. Daarna ga je met onze vrijwilligers iets leuks doen. De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur. Trek kleren en schoenen of laarzen aan die vies mogen worden. De workshop is gratis en aanmelden is niet nodig.

We hebben ook een Kinderzwerfboekenstation en deze staat vlak bij het terras. Zwerfboeken zijn van alle kinderen! Je neemt het boek gratis mee naar huis. Je vindt ze op school, in de wachtkamer, op de kinderboerderij, in de trein en in een Kinderzwerfboekenstation. Als je het uit hebt, laat het dan weer zwerven. Dan kan een ander kind het ook lezen.

Terwijl de kinderen bezig zijn is er voor de jongere of oudere kinderen en hun ouders gelegenheid om door de perenboomgaard en langs de wijngaard te wandelen of even op een bankje te genieten van onze stiltetuin. Een pareltje in de Hof. Een ander deel van de perenboomgaard wordt zo veel mogelijk met rust gelaten en mag de natuur zijn gang gaan. Loop daar ook eens naar toe en ontdek de zandberg voor bijen, de paddenpoel, de vleermuizenkasten en het egelhotel. Moe geworden van de wandeling, op het terras staan gastvrouwen klaar met koffie en thee.

Meer informatie vind je op www.hofvanseghwaert.nl, en op Facebook- en Instagram.  De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats welke grenst aan Gaardedreef 169. Vanaf de Randstadrailhalte Seghwaert is het slechts 2 minuten lopen.