Afbeelding
https://www.mhczoetermeer.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=4414

Kennismaken met hockey!

zondag 7 april 2024 13:00 tot 14:00

Kennismakingslessen voor 4-13 jarigen

Op zondag 7 april 2024 start een nieuwe cursus van drie kennismakingslessen voor 4-13 jarigen. Ben jij tussen de 4 en 13 jaar en wil je wel eens weten of hockey iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de kennismakingscursus bij MHCZ!

Data en tijden

De hockeylessen zijn op zondagmiddag: 7 - 14 - 21 april 2024 van 13:00 tot 14:00 uurEr worden groepen samengesteld op basis van leeftijd.

Cursus en materiaal

De kids worden op leeftijd ingedeeld in groepjes. We hebben een team van enthousiaste trainers die met veel plezier de groepjes begeleiden. We gaan basistechniek oefenen en hockeyspelletjes doen. En natuurlijk ook een partijtje spelen. Een hockeystick kan je bij ons lenen. Dus je hoeft alleen je sportkleren aan. Kom je ook? Misschien heb je een enthousiast vriendje of vriendinnetje. Vraag die gezellig mee, dan zorgen we dat jullie bij elkaar in het groepje komen. 

Inschrijven en kosten

€ 15 voor drie lessenInschrijven gaat online via de website van gemeente Zoetermeer (https://www.kennismakingscursus.nl/zoetermeer/zoetermeer-sport/overzicht-aanbod/sportaanbieder/8502/mixed-hockey-club-zoetermeer-mhcz)

Contact

Heb je vragen over de cursus? Neem dan contact op met Sandra Ebus: kennismakingscursus@mhczoetermeer.nl

Zou je graag willen kennismaken, maar kun je niet op bovengenoemde data? Heb je vragen over het lidmaatschap, een plekje in een team of over de wachtlijst? Neem dan contact op met de vrijwilligers van de Jeugdcommissie (juniorencommissie@mhcz.nl)

.

Locatie