Grand Funk Reload
Grand Funk Reload Grand Funk Reload

Grand Funk Reload - Podiumcafé

zondag 7 april 2024 14:00 tot 17:30

GRATIS ENTREE

In 1975 heeft Grand Funk Railroad een magistrale dubbel live lp uitgebracht, Caught In The Act, die nog steeds goed en bij de tijd is!

Daar staan nummers op zoals Some Kind Of Wonderful, We’re An American Band, I’m Your Captain/Closer To Home, The Loco-Motion, Gimme Shelter en Inside Looking Out. Positieve vlotte all American rock, waar iedereen blij van wordt.

Grand Funk Railroad bestaat nog steeds, maar treedt alleen op in de US. Grand Funk Reload, de enige GFR tributeband in Europa, gaat er helemaal voor en brengt de seventies rock terug. Ze spelen het hele live-album van A tot Z en hebben de ambitie om het origineel naar de kroon te steken. In elk geval brengen ze de GFR feel nu naar ons toe!

Locatie