Afbeelding
These Wicked Rivers

These Wicked Rivers - Whiskey smoked rock!

donderdag 25 april 2024 19:30 tot 23:30

Let op, fans van Blackstone Cherry en Rival Sons! 

These Wicked Rivers is de nieuwe golf rock-’n-roll die door het Verenigd Koninkrijk raast en doet nu Nederland aan. De band is beïnvloed door rocklegendes en bluesgrootheden als Black Stone Cherry en Rival Sons. Hun liveoptredens barsten van de rauwe energie waardoor ze menig podium en festival plat spelen. Op 1 maart verschijnt hun nieuwe album Force of Nature.

Sinds hun oprichting in 2014 maken zij behoorlijk wat impact met hun unieke, met blues doordrenkte moderne rock. Gitarist Arran Day over hun geluid: “We’re heavy and quite southern-sounding. I always wanted to bring back the roots of the late 1960s and 1970s music, while retaining a heavy rock edge.” Classic Rock Magazine omschrijft het als volgt: “The sound of what might’ve happened if Clutch got a bit stoned with Audioslave and Zakk Wylde – and then jammed late into the night”.

Locatie