Shakatak
Shakatak Shakatak

Shakatak - Eyes of the World Tour

vrijdag 19 april 2024 19:30 tot 23:30

De Engelse jazz-funkband Shakatak scoorde in de jaren ‘80 grote hits met Down On The Street en Night Birds. Hun debuutalbum Drivin’ Hard staat bij menig jazz en funk liefhebber over de hele wereld in de platenkast. Hun live reputatie draagt daar aan bij: scherp muzikaal vakmanschap met een enthousiasme en energie die je door de hele zaal voelt. 

Na hun tour vorig jaar overleed onverwacht gitarist Alan Wormald. Alan was 30 jaar bij de band en hij heeft een bijdrage van onschatbare waarde aan de band geleverd. Na een gepaste pauze heeft de band er voor gekozen weer verder te gaan, ook omdat Alan zelf het oude gezegde “de show must go on” zou hebben aangehaald. Er was maar één voor de hand liggende persoon om de gitaarrol te vervullen en dat is oorspronkelijk lid Keith Winter. Dus na 35 jaar is Shakatak weer in de originele line up. Met het zojuist verschenen nieuwe album Eyes To The World, kijkt Shakatak uit naar een vijfde decennium aan opnames en wereldwijde live-optredens!

Locatie