Rumours - A Fleetwoord Mac Tribute
Rumours - A Fleetwoord Mac Tribute Rumours - A Fleetwoord Mac Tribute

Rumours - A Fleetwood Mac Tribute

vrijdag 9 juni 2023 20:30 tot 23:30

Rumours veroverde bijna zeven jaar geleden de VS met hun fantastische vertolkingen van Fleetwood Mac nummers en staat inmiddels wereldwijd bekend als de beste Fleetwood Mac tribute band.Geen parodie maar een authentieke reproductie van live Fleetwood Mac shows waarin elk detail klopt. De band uit Atlanta, die ook bekend staat als Rumours ATL, weet als geen ander de energie uit de hoogtijdagen te vangen van de band die verantwoordelijk was voor monsterhits als Everywhere, Go Your Own Way en Dreams. Verwacht een avond met heerlijk samensmeltende harmonieën,  indrukwekkende precizie en een energieke live show. Do you believe in miracles and the ways of magic? Rumours does.

Locatie