Beleef de Piëzo Wijktuin
Beleef de Piëzo Wijktuin vera bogers

Beleef de Piëzo Wijktuin in Noordhove

vrijdag 23 juni 2023 17:00 tot 20:00

Op 23 juni van 17:00 tot 20:00uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Wijktuin van Piëzo. Er is een open avond voor de schooltuinen en er zijn diverse activiteiten te beleven. Voor de kinderen is er een speurtocht, kruiwagenrace, knutselworkshop, broodjes bakken op houtskool. Voor de volwassenen is er een infomarkt en kunt u deelnemen aan de proeverij van gerechtjes uit de wijktuin.

Houd u van een uitdaging en van koken?
Haal dan tussen 19 en 22 juni groente en kruiden op in wijktuin. Bereid een lekker gerecht van de ingredienten. Breng dit gerecht op 23 juni naar de wijktuin en laat andere bezoekers uw gerecht proeven. De leukste en lekkerste gerechten worden verwerkt in een kookboek!

Vragen, info of aanmelden? Dat kan via vera.bogers@gro-up.nl

Wij zien u graag op 23 juni!