Afbeelding
Timeless Events

De Vijverhoek bestaat 10 jaar, dit wordt gevierd met een feest voor jong en oud

zaterdag 27 mei 2023 12:00 tot 17:00

Het is nog maar een goede maand voordat het gratis toegankelijke feest voor jong en oud in winkelcentrum De Vijverhoek losbarst! Het belooft een mooie en vooral gezellige middag te worden waarin er heel veel te doen is voor het hele gezin.

Op 27 mei verandert Winkelcentrum de Vijverhoek in Zoetermeer in een waar familiefestival waar zowel jong als oud kan genieten van verschillend entertainment. Zo is er een springkussen, een zweefmolen, een clown, diverse leuke spelletjes, kunnen de kinderen zich laten schminken, zijn er zelfs waterfietsen en is er een meet & greet met niemand minder dan Anna, Elza en Olaf uit Frozen.

Daarnaast is er een podiumprogramma waar de leukste pianoband van het land ‘Funky Pianos’ het plein op zijn kop zal zetten. Alsof dat niet genoeg is sluit de populaire John West de middag af met een knallend optreden.

Kortom een geweldig leuke middag voor iedereen die van gezelligheid en een feestje houdt. Winkelcentrum De Vijverhoek ’10 jaar’ 

Zaterdag 27 mei 2023 

12:00 – 17:00 uur 

Entree gratis

Locatie