Afbeelding
deze foto is gemaakt door Aad van Dijk

de foto van het jaar

woensdag 5 april 2023 11:00 tot woensdag 7 juni 19:00

Deze tentoonstelling bestaat uit twee delen :

Jaarlijks organiseert Fotogroep Zoetermeer een verkiezing waar de leden en hun partners de foto van het jaar kiezen.

De winnende foto is van Aad van Dijk.

De andere foto’s zijn van : Hetty van Dijk, Ruud de Soet, Kees Rietveld, Janine Pompe, Harrie Rijven, Dirk Staut, Rita Colognola, Harry Tromp, Jan Mank, Patrick Schilperoort, Chris Jacobs, Peter Galjé, Dick Koek en Henk v/d Bent          

Een aantal leden van de fotogroep Zoetermeer houdt zich bezig met het maken van series.

Een serie is een aantal beelden (tenminste 3), die op de een of andere manier iets met elkaar te maken hebben, die gezamenlijk iets vertegenwoordigen of vertellen en waarbij de beeldtaal en de sfeer van de foto’s bij elkaar past. Een goede serie bestaat uit precies voldoende beelden.

De foto’s zijn van : Harrie Rijven, Rita Colognola en Janine Pompe

Locatie