theatersportzoetermeer.nl
theatersportzoetermeer.nl theatersportzoetermeer.nl

Theatersport Beginnerscursus start 22 maart 2023

woensdag 22 maart 2023 20:00 tot woensdag 17 mei 22:00

Theatersport is Improvisatietheater aan de hand van diverse spelvormen. Spelers krijgen vooraf te horen wie ze zijn en waar het zich afspeelt. Vervolgens starten ze een scene aan de hand van een spelvorm. Meestal worden dit grappige en spontane scènes. Het bekende televisieprogramma’s zoals “De Lama’s” en “In goed gezelschap”  zijn gebaseerd op Theatersport.

Wat leer je in de beginnerscursus?

Stap voor stap train je enkele basisvaardigheden en technieken. 

Deze zijn o.a.:

spelaanbod accepteren blokkerend spelaanbod herkennenje eerste associatie nemenje spontaniteit te gebruikendiverse eenvoudige theatersport spelvormen.

Voor wie is deze cursus?

Deze toegankelijke en positieve cursus is voor iedereen vanaf 18 jaar. Toneel ervaring is niet nodig. De cursus wordt gegeven op een positieve en enthousiaste manier waardoor cursisten zich veilig voelen om te spelen.