Frank Gambale All Star Band
Frank Gambale All Star Band Frank Gambale All Star Band

Frank Gambale All Star Band

dinsdag 21 maart 2023 20:00 tot 23:30

Frank Gambale is momenteel een van de beste gitaristen ter wereld. Hij werd bekend als gitarist bij jazzlegende Chick Corea, maar ook in zijn solocarrière is hij ontzettend succesvol. Zijn live optredens zijn een indrukwekkend vertoon van kracht, energie en finesse.Naast Chick Corea zijn nog meer grote muzikanten vol lof over Frank. Zo zegt jazzgitarist Pat Metheny: “I’d like to take a month off to study with Frank” en John McLaughlin (Mahavishnu Orchestra) grapt: “I would like to cut his hands off”.Met zijn All Star Band speelt hij funk, jazz, jazzrock en alles daar tussenin. De band bestaat uit:Frank Gambale (Chick Corea, Jean-luc Ponty) - gitaar/vocalsJerry Leonide - keyboardsHadrien Feraud (Chick Corea) - basGergo Borlai (Al DiMeola, Tribal Tech) – drums

Support: 

Richard Hallebeek

Richard Hallebeek is een van de beste jazz/fusion gitaristen van deze tijd, door collega’s en publiek erkend als een fakkeldrager van wijlen Allan Holdsworth, met wie hij ook het podium deelde.

Locatie