Kid Lazy Band
Kid Lazy Band Kid Lazy Band

Blues op Zondag - Kid Lazy Band

zondag 12 februari 2023 14:30 t/m 17:30

Voor de Kid Lazy Band is Zoetermeer bijna een thuiswedstrijd. Deze bluesrockers uit Gouda timmeren al jaren aan de weg, en nu krijgen ze de kans om het dak van het Podiumcafé eraf te spelen tijdens Blues op Zondag!

Bij de mannen van de Kid Lazy Band spat het speelplezier ervan af. Hun enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat elk optreden een feestje is, en het publiek vanaf de eerste noot wordt meegesleept. Gerrit (drums) en Martin (bas) vormen de no-nonsense ritmesectie, ondersteund door Philip (toetsen) en Adrie en André op gitaar. Zanger Pim vertolkt de teksten met ruige emotie. Niet voor niks dat zij de allereerste editie van Blues op Zondag in het Podiumcafé sinds de lockdown mogen openen!

Locatie