Soft Machine
Soft Machine Mariia Korneeva

Soft Machine

zondag 3 december 2023 20:30 tot 23:45

Eén van de meest invloedrijke bands uit de Canterbury Scene. Soft Machine begon in de jaren zestig met psychedelische muziek en ontwikkelde zich via progressieve rock naar een geheel eigen fusion-stijl. Hun nieuwe album Other Doors zal uitkomen in juni 2023.

Nog steeds klinkt hun krachtige prog jazzfusion uniek en eigentijds. Door hun inventiviteit en creativiteit zijn zij een inspiratie voor generaties muzikanten.Na een aantal wisselingen in bezetting, bestaat de band nu uit:John Etheridge – guitarTheo Travis - saxophones, flute, keyboardsFred Thelonious Baker – bassAsaf Sirkis - drumsProg Magazine over Soft Machine: “No band of this vintage have any right to still sound so fearless and ferocious.”

Locatie