Esthesis + The Paradox Twin
Esthesis + The Paradox Twin

Esthesis + The Paradox Twin

zaterdag 3 september 2022 20:00

Esthesis is een progessief rock project van de Franse multi-instrumentalist Aurélien Goude (muziek, teksten,keyboards,zang, gitaren en bas). Babtiste Desmares (leadgitaar) , Marc Anguill (bas) en Florian Rodrigues (drums) completeren de huidige bezetting. Hun muziek kenmerkt zich door allerlei invloeden: 70’s britisch rock, ambient, metal en pop en is voornamelijk gebaseerd op emotie en sferen. 

The Paradox Twin werd gevormd door zanger, songwriter, gitarist en toetsenist Danny Sorrell die, na het schrijven van het debuutalbum ‘The importance of Mr.Bedlam’ de fameuze opnamestudio van producer en muzikant John Mitchell, binnenliep voor de opname. John was zo onder de indruk dat hij Chris Hillman, John’s partner bij het White Star Records label, voorstelde om het album uit te brengen. Chris was net zo onder de indruk als John en dus werd de band getekend bij het label. 

Locatie

  • Poppodium Boerderij

    Amerikaweg 145
    2717av Zoetermeer