Burendag in seghwaert
Burendag in seghwaert

Burendag in seghwaert

zaterdag 24 september 2022 11:00 t/m 15:00

Op zaterdag 24 september 2022  Buurtvereniging Seghwaert op Dreef en De Hof van Seghwaertsamen met Gro-Up, Jessica Dansen en InZet een gezellig buurtfestival voor alle inwoners van Seghwaert. Kom samen met je buren en ontmoet nog veel meer leuke buurtgenoten.

Tussen 11:00 en 15:00 uur zijn er rond het park aan de Gaardedreef vele activiteiten voor jong en oud. Er zijn hapjes, er is muziek (en er wordt muziek gemaakt) en er wordt gedanst. Voor kinderen zijn er spelletjes, knutselactiviteiten, een springkussen en een lekker ijsje. Voor volwassenen vele workshops en een mini High Tea. We vertellen je alles over de activiteiten in de buurt en natuurlijk staat er ook een kopje koffie, thee of limonade voor je klaar. Alle activiteiten zijn gratis. Kom ook en neem je buren mee. Buren maken de Buurt!

Programma:

11:00 uur opening met:

muziekstraat theaterVR-game videomuseumKom naar buitenbusspringkussenkoffie/thee en ijsje voor de kinderen

Doorlopend:Op het veld en bij Seghweart op Dreef:

teken/schilder workshoppoffertjesgrabbeltonpopcornspelletjes parcours.

Hof van Seghwaert:

mini high teasmoothies makenworkshop ukelele spelenyogademonstratie klankschalensleutelhanger maken.

Gro-up kinderopvang:

schminkeneierkoek versierenglittertattooknutselen

Jessica Dansen:Workshops en demonstraties oa:

12.00 uur: kidsdance12.30 uur: workshop stijldansen13.00 uur: vrij dansen14.00 uur: Nijntje beweegprogramma14.30 uur: zitdansen

Aanmelden voor de dansworkshops, yoga en klankschalen via www.stijldanseninzoetermeer.nl/burendagAanmelden voor de Mini High Tea via info@hofvanseghwaert.nl (geef svp het dagdeel aan: ‘s morgens of ‘s middags).

Adres: In en om het park bij Gaardedreef 189Bij mooi weer zijn de activiteiten voornamelijk buiten, bij regen zijn de activiteiten binnen bij de organisatoren .

Locatie

  • Seghwaert op dreef

    Gaardedreef 189
    2723az Zoetermeer