Burendag in Noordhove, kom zingen of schilderen
Burendag in Noordhove, kom zingen of schilderen Olga Roeting

Burendag in Noordhove, kom zingen of schilderen

zaterdag 24 september 2022 13:00 t/m 17:00

Tijdens Burendag Zoetermeer, op zaterdag 24 september, leer je niet alleen je buren kennen, maar kan je ook kennis maken met allerlei activiteiten in je wijk. Zangstudio én Schildersatelier Roeting Art zet voor een middag de deuren open van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze middag vinden er diverse activiteiten plaats, zoals een zangworkshop  van 14:00 tot 14:45 uur en een schilderworkshop van 15:15 tot 16:30 uur, er wordt dan gewerkt aan één groot geschilderd portret. Verder is er (schilder)kunst te bewonderen én kan je je laten informeren over de verschillende lessen, cursussen en workshops bij Roeting Art. Deelname alleen geschikt voor personen van 16 jaar en ouder. Toegang en deelname is gratis. Locatie tegenover Winkelcentrum Noordhove, Renzo Pianolijn 17, Zoetermeer.

Locatie

  • Roeting Art

    Renzo Pianolijn 17
    2728ad Zoetermeer