Afbeelding
Paul Jenner, Zoetermeer

2 x gratis proefles bij hardloopgroep Westerpark in Zoetermeer

vrijdag 7 oktober 2022 19:00 tot donderdag 1 december 20:30

Hardloopgroep Westerpark traint iedere dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur in het Westerpark, de Balij of het Buitenpark in Zoetermeer. Wij hebben ruimte voor nieuwe deelnemers. Onder leiding van één van onze drie trainers wordt een gevarieerd programma afgewerkt met nadruk op intervaltrainingen. We lopen altijd in een mooie natuurlijke omgeving en we bedenken daarvoor steeds leuke nieuwe routes. Je kunt bij ons je loopsnelheid en conditie goed op peil brengen en houden. Een warming-up, losmaakoefeningen of krachtoefeningen vormen altijd een onderdeel van het voorprogramma. Ook een cooling-down en stretchen doen we na het hoofdprogramma altijd gezamenlijk. Bij ons ligt de nadruk op plezier in het hardlopen. Als je geen zin meer hebt om in je uppie te lopen, kom dan eens vrijblijvend bij ons meetrainen om te zien of je dat goed bevalt. Je mag gerust 2 trainingen gratis meedoen zonder verplichtingen. Wij verwachten dat je al enige basisconditie hebt opgebouwd: een paar kilometer achterelkaar hardlopen in rustig tempo is voor jou geen probleem. We verwachten niet dat je nu al de snelheid van een regionale kampioen hebt :) Bel om je op te geven met Diana (06-21207272) of met Karin (06-12021214) of stuur een email naar: info@digomedischpedicure.nl  of naar k.mooren@kpnmail.nl