Afbeelding
Vacature Alert

Gefken zit te springen om productiemedewerkers

Algemeen 134 keer gelezen

Kofferfabriek Gefken – de nieuwe naam is Gefken Cases - is een familiebedrijf dat via Leidschendam en Pijnacker nu alweer ruim twintig jaar gevestigd is op het Forepark, bij Leidschenveen, aan de Donau nummer 100.

Opa Anton Gefken stond aan de basis van het bedrijf. Daarna nam Michel het over. Hij is nu 67 en heeft de zaak alweer enige jaren geleden overgedragen aan zijn zoon Wouter en diens medefirmant Diego Noriega.

Diego is het sprekende voorbeeld van hoe je bij Gefken Cases van onderop carrière kunt maken. Hij kwam er binnen als jonge productiemedewerker en is nu nota bene mede-eigenaar. Diego: “Er komen hier wel eens kandidaat-medewerkers binnen, die dan vragen naar de doorgroeimogelijkheden. Zelf ben ik er het bewijs van dat die er zeker zijn.”

Gefken Cases is steeds meer een specialist geworden met veel kennis en kunde op het gebied van het ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en assembleren (samenstellen) van de meest uiteenlopende koffers en flightcases. Wouter en Diego onderscheiden zeven productgroepen van presentatiekoffers tot flightcases.

Gefken werkt voor heel veel bekende en minder bekende merken en bedrijven. Nike, Quooker en Samsung zijn een paar bekende merken, maar zo zijn er nog veel meer te noemen zoals GeeGee Gaming. Voor dit bedrijf ontwerpt en fabriceert Gefken koffers voor gamers met hierin een populaire gaming-console inclusief gaming-monitor die in de koffers ingebouwd zijn. Hoogwaardige inhoud verdient hoogwaardige bescherming en uitstraling. Ook werkt Gefken veel voor bedrijven in de medische sector en de wereld van de beauty en de cosmetica.

Relatief nieuw zijn de laadruimtes waarmee transporteurs anno nu met een cargo-bike in binnensteden van alles bezorgen en ophalen. Onder de naam Loadr.pro ontwerpt, engineert en produceert Gefken dergelijke laadruimtes met een inhoud tot wel drie kubieke meter voor diverse fabrikanten van bak- en vrachtfietsen, hiermee geschikt voor maar liefst twee rolcontainers van de nationale postbezorger.

Gefken heeft een eigen ontwerpafdeling en doet in een fraaie lichte hal het productie- en assemblagewerk. Vooral door het succes van het bedrijf en de toegenomen hoeveelheid werk, zitten ze bij Gefken te springen om nieuwe medewerkers.

Je moet een beetje technisch inzicht hebben maar het belangrijkste is motivatie. Wie bij Gefken gaat werken, komt in een relatief klein team en kan rekenen op heel afwisselend gevarieerd werk dat zonder meer goed wordt beloond. Je gaat dus zeker geen saai werk doen aan een lopende band.

Behalve productiemedewerkers zoekt Gefken ook nog een meewerkend voorman. Op de site staat alle verdere informatie over de openstaande vacatures. Wouter en Diego hopen dat flink wat mensen zich aangesproken voelen om eens contact met hen op te nemen.

www.gefken.nl/vacatures.


 Het werk is heel gevarieerd.

Uit de krant