Afbeelding

Vacature: schadebehandelaar acceptant zakelijke verzekeringen

Algemeen 241 keer gelezen

Meerzicht Advies Groep in Zoetermeer-dorp. We zijn een informeel kantoor met 4 medewerkers en zijn actief in de bemiddeling en advisering van zakelijke- & particuliere schadeverzekeringen en hypotheken. 

Daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur voor RegioBank. Ons kantoor is aangesloten bij Adfiz. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit MKB ondernemers en particulieren.


Wij zijn op zoek naar een schadebehandelaar/acceptant zakelijke verzekeringen


Wat zoeken we?
Om ons team te versterken zoeken wij een leuke collega voor de functie van schadebehandelaar/acceptant zakelijke schadeverzekeringen.

Wie ben je?
Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken. Je vindt het leuk om digitaal- en dossiermatig te werken. Je bent nauwkeurig, gestructureerd en goed in telefonisch en persoonlijk contact met onze relaties. Voor deze functie is een Havo/MBO opleiding vereist.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de gehele behandeling en beoordeling van schademeldingen. Je houdt je o.a. bezig met het registreren van de schade, het controleren en beoordelen van de polisdekking en het verzorgen van de bijbehorende administratie. Je onderhoudt de contacten met klanten, verzekeraars, tegenpartijen en de schade-expertise bedrijven.

Daarnaast verzorg je offertes en mutaties voor onze zakelijke relaties. Je maakt gebruik van ons polis- en relatie-administratiesysteem.

Welke ervaring heb je?
Wij zoeken een collega die het leuk vindt om de hierboven beschreven functie goed in te vullen. Een must is een goede beheersing van Microsoft Office (Outlook,Word en Excel), goede rekenvaardigheid en administratieve ervaring. Je staat stevig in je schoenen, werkt grondig en beheerst het Nederlands in woord en geschrift. Verder ben je in het bezit van het diploma WFT Schade Zakelijk en heb je ervaring als schadebehandelaar en acceptant zakelijke schadeverzekeringen.

Wat bieden wij?
Wij zijn gevestigd in het dorp van Zoetermeer in een informeel klein kantoor. Wij bieden een marktconform salaris en deelname aan de pensioenregeling. Je blijven ontwikkelen is voor ons belangrijk dus is er regelmatig de mogelijkheid om deel te nemen aan opleidingen, webinars en cursussen.

Het betreft een parttime functie van 24-32 uur, werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld. Na gebleken geschiktheid bieden wij een vast dienstverband.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur jouw motivatie en je c.v. naar info@mzas.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met Nico Raaijmakers 079-3169341.

Uit de krant