Het hele team van ROC Mondriaan: negen studenten en hun coaches/docenten
Het hele team van ROC Mondriaan: negen studenten en hun coaches/docenten

Twee keer goud, twee keer zilver én een bronzen plak

Actueel 218 keer gelezen

Zoetermeer - Maar liefst vijf studenten van de hospitality-opleidingen van ROC Mondriaan in Den Haag vielen afgelopen vrijdag in de prijzen tijdens de 35e conferentie van de Association Europa of Hotel and Tourism schools (AEHT) in Senigallia Italie, een prestatie van formaat.

Onder hen ook Amber Goedhart (18) uit Zoetermeer. Zij won zilver in de wedstrijddiscipline Front Office. Amber doet de opleiding Travel en Hospitality aan de School voor Toerisme en Recreatie van ROC Mondriaan.

Tijdens de competities in Panzini High School in Senigallia streden de studenten voor wat ze waard waren. Ze werkten steeds in een team met één of meerdere anderstalige studenten uit één van de 40 deelnemende landen. Sociale vaardigheden en kennis van Engels zijn minstens even belangrijk als culinaire of toeristische kennis. En zoals een van de docenten zei bij thuiskomst: “We deden met negen studenten mee in negen wedstrijden. Onze studenten hebben het geweldig gedaan!” Naast Amber waren er ook prijzen voor Daan de Roos (24) goud in de wedstrijddiscipline Decathlon. Quincy Pama (19) won goud in de wedstrijddiscipline Culinair art. Indy van Kempen (19) won zilver in de wedstrijddiscipline Hospitality Management en Daan Kramer (20) won brons in de wedstrijddiscipline Restaurant Service. Allen zijn leerlingen van ROC Mondriaan.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38