Persoonlijk contact bij het kiezen van een school. Foto: Wouter Keuris
Persoonlijk contact bij het kiezen van een school. Foto: Wouter Keuris Wouter Keuris

Persoonlijk contact en escaperoom Picasso Lyceum

Actueel 144 keer gelezen

Zoetermeer - Het Picasso Lyceum houdt vrijdag 28 januari van 15.30 – 21.00 uur een online Open Huis. Leerlingen en ouders kunnen zich inschrijven om op drie thema’s kleinschalig gesprekken van 15 minuten te voeren met medewerkers en leerlingen. 

Ook is het mogelijk om een één op één gesprek aan te vragen. Zo kan er gericht aandacht worden gegeven aan ouders en leerlingen en vragen worden beantwoord n.a.v. het bekijken van de diverse materialen de site. De site van het Picasso Lyceum is volop in ontwikkeling en zal de komende tijd verder worden aangevuld met nieuw materiaal. Uiteraard met beelden van Het Plein, de vernieuwde binnenruimte op school met een metershoge boom, watertappunt en het basketbalveld.
Uiteraard blijft het mogelijk om digitaal kennismakingslessen te volgen, zowel ’s middags als ’s avonds. Voor meer informatie zie https://picasso-lyceum.nl/groep-7-8/kennismaken/
De Zoetermeerse scholen hebben afgesproken dat als er ruimte is om kinderen op school te ontvangen, dit vanaf 14 februari zal worden aangeboden. Dat zal in de vorm van kleinschalige rondleiding en kennismakingslessen zijn. De scholen trekken hierin gezamenlijk op en zullen dit ook samen in advertenties kenbaar maken.

Escape room 
Veel scholen hebben zich aangemeld voor kennismakingslessen met groep 8 op het Picasso op dinsdag 1 februari. Om inmiddels bekende redenen mag dat helaas niet doorgaan. Deze scholen krijgen een gaaf alternatief aangeboden in de vorm van een escaperoom. Materialen hiervoor worden voor 1 februari bij de betreffende scholen bezorgd.
Heeft jouw school zich nog niet opgegeven? Mail naar kennismaken@picasso-lyceum.nl

Uit de krant