Afbeelding

Zoetermeer Vooruit presenteert lijsttrekker

Actueel 156 keer gelezen

Zoetermeer - Juliette Meurs-Troch staat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart bovenaan de kieslijst van Zoetermeer Vooruit. In 2016 startte zij deze lokale politieke partij en sindsdien is zij fractievoorzitter.

“Ik ben zeer vereerd om wederom als lijsttrekker onze prachtige partij aan te mogen voeren en samen met de andere raads-, commissie- en denktankleden onze idealen na te streven. Met begrip voor de jeugd, respect voor de ouderen en aandacht voor de natuur komen wij op voor gelijke kansen voor iedereen ongeacht geloofsovertuiging, huidskleur, afkomst, geaardheid, opleiding of leeftijd. Voor onderwijs, voor zorg en in armoedebestrijding. #Omdathetanderskan!”, zegt Juliette Meurs-Troch.

Zoetermeer Vooruit komt op voor de lokale belangen, niet alleen de grote zaken, maar juist ook de vele kleine, waarbij we mensen niet beoordelen op hun afkomst, maar op hun toekomst.  De partij heeft geen verkiezingsprogramma maar een inspiratiedocument waarin dingen staan die zij belangrijk vinden.

Binnenkort zal Zoetermeer Vooruit de complete kandidatenlijst van de personen waarmee de lokale partij de verkiezingen in wil gaan, bekend maken.

Uit de krant

Uit de krant