Het meisjesteam van MHCZ
Het meisjesteam van MHCZ

Landelijke competitie A junioren MHCZ

Actueel 253 keer gelezen

Zoetermeer -Het eerste meisjes- en het eerste jongensteam bij de A-junioren van de Zoetermeerse hockeyclub MHCZ spelen dit seizoen in de landelijke SUPER A-competitie. 

Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat beide teams in de voorcompetitie van de landelijke subtopklasse eerste werden van hun poule en daarmee het felbegeerde ticket voor deze competitie veroverden. Een fantastische prestatie van de teams en coaches en een mooie opsteker voor de vereniging die al jaren investeert in de opleiding van de jeugd, zowel in de top als de breedte.

De SUPER A competitie van Nederland is verdeeld over 4 poules met ieder 8 teams. Jongens A1 van Zoetermeer mag zich gaan meten met Breda, Klein Zwitserland (Den Haag), Leiden, Phoenix (Zeist), Pinoké (Amsterdam), Shinty (Driebergen) en Spandersbosch (Hilversum). De meiden zitten in de poule met HIC (Amstelveen), Huizen, Pinoké (Amsterdam), Noordwijk, Reigers (Hoofddorp), Voordaan (Groenekan) en Xenios (Amsterdam).

In juni 2022 spelen van iedere poule de als eerste en tweede geëindigde teams op het eindtoernooi ‘de SUPER A Finaledag’ om te bepalen welk team SUPER A Kampioen van Nederland is.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28