Trinity
Trinity Trinity

Trinity’s Pubs en Clubs Tour

vrijdag 30 juni 2023 19:30 tot 23:30

PUBS & CLUBS TOUR

Trinity trekt er dit seizoen op uit met nieuw repertoire en met een nieuw concept! Tijdens hun Pubs & Clubs tour gaan de voetjes zo hard van de vloer dat het dak eraf vliegt. Dit worden hemelse feestjes vol groove en goeie vibes die je hoe dan ook in beweging zetten. Met altijd een gezonde dosis hoop en liefde.

Het leuke aan deze tour: alle avonden zijn uniek. Elke plek vraagt weer om een andere aanpak en wordt een avontuur. Alle lievelingsnummers komen langs, inclusief wat verrassende oldies als Satellite Television en Extranjero. En er is nieuw repertoire: Trinity Street en materiaal waar de band nu nog aan werkt en wat op deze tour voor het eerst te horen is. Trinity: “We zien er naar uit iedereen weer te zien in een ongedwongen setting en samen op te laden. Dit wordt een feest!”