High tea
High tea Hof van Seghwaert

Gezellige high tea midden in de perenboomgaard.

donderdag 15 juni 2023 13:30 tot dinsdag 15 juni 15:00

Op donderdagmiddag 15 juni organiseren vrijwilligers van De Hof van Seghwaert van 13.30-15.00 uur een gezellige Engelse High Tea in de perenboomgaard. Kom genieten van heerlijke hapjes. Twee van de koks zijn Engelse dames,  dus echter kan het bijna niet. Naast zoete hapjes wordt ook gedacht aan liefhebbers van hartige hapjes. Uiteraard is de thee uit eigen tuin, dus biologisch. De high tea is ook geschikt voor vegetariërs (wel even bij aanmelding vermelden). 

De kosten zijn € 15,00 per persoon   (houders Zoetermeerpas € 7,50).   We rekenen op mooi weer. Een klein buitje wordt opgevangen onder de luifel, dus mocht het toch gaan spetteren, je zit droog en de high tea gaat gewoon door . Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 7 juni. Na je aanmelding  ontvang je een bevestiging met betaalverzoek (na betaling is je inschrijving definitief).  Stuur een mail naar info@hofvanseghwaert.nl onder vermelding van je naam, aantal personen en high tea. Er is plek voor 24 personen. 

De Hof van Seghwaert ligt naast de parkeerplaats van Gaardedreef 169,2723 AZ Zoetermeer (op2 minuten   loopafstand van Randstadrail halte Seghwaert). Meer informatie over de perenboomgaard is te vinden op   www.hofvanseghwaert.nl, Facebook of Instagram. 

Locatie