Andy Fairweather Low & The Low Riders
Andy Fairweather Low & The Low Riders

Andy Fairweather Low & The Low Riders

vrijdag 24 juni 2022 20:30

Andy Fairweather Low is een veelgevraagd sessiemuzikant, maar voor live-optredens met zijn ‘Low Riders’ probeert hij altijd ruimte in zijn agende vrij te maken. Naast Fairweather Low bestaat deze band uit bassist Dave Bronze, drummer Paul Beavis en Nick Pentelow op saxofoon en klarinet. In 2013 opende de band voor Eric Clapton tijdens zijn Europese Tour en in 2015 werden wij nogmaals gevraagd door Eric Clapton, waarbij zij maar liefst 7 keer in The Royal Albert Hall stonden. Een opmerkelijke band met een intrigerende frontman. Kortom, een must see voor liefhebbers van blues en soul!

Locatie

  • Poppodium Boerderij

    Amerikaweg 145
    2717av Zoetermeer