Culinair Zoetermeer slaat haar tenten op . Foto: Alina Krasieva
Culinair Zoetermeer slaat haar tenten op . Foto: Alina Krasieva

Aftellen naar Culinair Zoetermeer

Actueel 654 keer gelezen

Zoetermeer - Het is nog maar een kleine maand voordat het Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer losbarst! Daarom zal er de komende weken in het Streekblad steeds een update staan over dit culinaire festival op de Markt in Zoetermeer.

Op 1, 2 en 3 juli 2022 verandert de Markt in Zoetermeer in het grootste en gezelligste terras van Zuid-Holland. Na twee jaar kan Zoetermeer en omgeving weer kennismaken met de culinaire hoogstandjes van de Zoetermeerse horeca, natuurlijk met heerlijke bijpassende wijnen en dranken, en muzikale omlijsting vanaf het podium en aan je tafel.
Naast een aantal oude bekende restaurants, zijn er dit jaar ook nieuwe deelnemers die op de markt hun lekkerste gerechten serveren. Dit jaar sluiten Koeien en Kaas Zoetermeer, Brasserie 1640 en Smaak & Vermaak voor het eerst aan. Daarnaast zijn Hofstede Meerzigt, 1892 Eten & Drinken, Hudson Zoetermeer, Indofoods, ROC Mondriaan, Geusz! en Oesters & Bubbels te vinden op het festival.
De centrale bar wordt dit jaar weer beheerd door hoofdsponsor Bodega Norton. Organisator Netwerk Zoetermeer is erg trots om weer samen te mogen werken met deze mooie organisatie. Naast de Bodega Norton wordt er nog met meer organisaties vanuit het bedrijfsleven samengewerkt. Het zijn onder meer de gemeente Zoetermeer, Activin Wine Group, Van der Kroft Events, HANOS Den Haag – Delft en Just Notarissen die het culinaire festival mogelijk maken. Deze samenwerkingen zijn erg belangrijk voor het festival; ook de Netwerk Zoetermeer Businessclub speelt hierbij ook een grote rol. Deze actieve businessclub, bestaande uit ca. 325 betrokken ondernemers uit de regio, maakt het voor Netwerk Zoetermeer mogelijk om de grote festivals voor Zoetermeer te organiseren.

Steun ook Culinair Zoetermeer
Sponsoring is dus erg belangrijk en kan natuurlijk nog steeds! Er zijn verschillende  pakketten waarmee je, met een mooie tegenprestatie, het evenement kunt sponsoren. Je schaft al een sponsorpakket aan vanaf € 150,-. Door een sponsorpakket af te nemen krijg je, naast de fijne tegenprestaties, de exclusieve mogelijkheid om vooraf op factuurbasis munten te bestellen. Op de website van Culinair Zoetermeer is meer informatie over de sponsormogelijkheden te vinden of mail naar jeffrey@netwerkzoetermeer.nl.

Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer is op vrijdag 1 juli 16.00 - 00.00 uur, zaterdag 2 juli 13.00 - 00.00 uur en zondag 3 juli 13.00 - 23.00 uur op de Markt Zoetermeer. De Entree gratis. www.culinairzoetermeer.nl

Uit de krant

Uit de krant