Seizoenpresentatie in het Stadstheater.
Seizoenpresentatie in het Stadstheater.

Stadstheater presenteert nieuw theaterseizoen

Actueel 369 keer gelezen

Het Stadstheater presenteert op donderdagavond 23 juni het nieuwe theaterprogramma voor 2022/2023. Nu het huidige theaterseizoen op zijn einde loopt, is het tijd om alvast weg te dromen bij alle vermakelijke, mooie en verrassende voorstellingen die van september 2022 tot juni 2023 op de planken staan. 

In de seizoenspresentatie geven verschillende artiesten de leukste live previews van de voorstellingen die ze komend theaterjaar gaan spelen. Welke cabaretiers, muzikanten en zangers dit zijn, blijft nog even geheim. Verder vertellen de directeur, programmeur en marketingmanager meer over hoe het programma tot stand is gekomen.
Voor een aantal voorstellingen in 2022/2023 is het nu al mogelijk om kaarten te bestellen. Dit gaat om de cabaretshows van Patrick Laureij, het duo Van der Laan & Woe en Peter Pannekoek. Ook voor het theaterconcert van Waylon, de musical The Prom, de theaterspecial van Teun Toebes en de show van Fred van Leer is de kaartverkoop gestart. De vrije kaartverkoop voor alle voorstellingen opent op woensdag 15 juni.

Do 23 jun 2022 € 12,50 | 20:15 uur www.stadstheater.nl  

Uit de krant

Uit de krant